Sekretesspolicy

PGM AB arbetar för att din integritet skall vara skyddad när du använder dig av våra tjänster. Vi har därför tagit fram en policy för hur din personliga information behandlas och skyddas.

Personuppgifter

Vi tar ansvar för alla personuppgifter - så som namn, adress, e-mailadress, telefonnummer, födelsedata, etc. - som du lämnar till oss eller som vi får ta del av vid köp, när du blir medlem, prenumererar på nyhetsbrev eller skapar ett personligt konto på våra webshopar. PGM AB är personuppgiftsansvarig och hanterar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204). Uppgifterna lagras i Sverige och behandlas inom PGM AB.

Vad använder vi dina personliga uppgifter till?

Genom att lämna dina personuppgifter ger du ditt samtycke till att vi använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig. Det kan handla om att leverera SMS och mail vid köp, utföra kreditkontroll, skicka information om våra produkter samt andra erbjudanden för marknadsföringsändamål. För att kunna ge dig relevanta erbjudanden och information kan vi komma att analysera dina personuppgifter. Dina uppgifter lagras bara så länge som krävs för att utföra våra tjänster eller så länge som det föreskrivs enligt lag.

Vart kan man vända sig för att ta del av det som registrerats?

Du har rätt att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att uppgifterna ska rättas eller tas bort. Du har även rätt att en gång per kalenderår kostnadsfritt begära ett registerutdrag över de personuppgifter vi har registrerat om dig. Ansökan om registerutdrag görs skriftligen till kundtjanst@pgm.nu. Du kan när som helst återkalla ditt medgivande till att vi använder dina uppgifter i marknadsföringssyfte (t.ex. nyhetsbrev och erbjudanden).

Vem får tillgång till uppgifterna?

Vi förmedlar/säljer/byter aldrig dina uppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål utanför PGM AB. Detta kan aldrig garanteras till 100% på internet och som ett resultat kan PGM AB inte ta ansvar för konfidentialitet vid användning av Internet. PGM AB använder cookies på ett ansvarsfullt sätt för att registrera hur man använder våra butiker. Användningen av cookies sker i ljuset av det faktum att du bekänner din internetåtkomst till dem.

Vad är Cookies?

Cookies är små filer med information lagrad i din dator och tillåter oss att identifiera dig nästa gång du använder våra butiker och låter dig anpassa och göra sidan mer relavant för dig när den används. Cooikes används inte för att få tillgång till personlig information eller för att utvärdera innehållet i dina filer. Du kan förhindra lagring av cookies genom att göra en lämplig inställning i din webbläsare. Vi måste emellertid påpeka att om du gör det kommer du inte att kunna utnyttja alla funktioner i butikerna till fullo. Du kan också förhindra förvärv och behandling av data som rör din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress). Om vi, trots vårt bästa för att säkerställa att informationen är korrekt, skulle ha sparat felaktig information med oss, kommer vi att rätta till dem på din förfrågan.

För information och andra frågor eller förslag, skicka ett mail till kundtjanst@pgm.nu. Denna begäran tar inte bort information i andra databaser inom PGM AB som inte påverkades när informationen lämnades.  Observera att denna sekretesspolicy endast gäller för PGMs webbshopar. Våra butiker innehåller länkar till andra adresser som inte kontrolleras av oss. Dessa länkar tillhandahålls för att ge ökad service och du kommer att märka omedelbart när du lämnar vår webbplats. PGM ansvarar inte för hur dessa andra webbsidor gäller "Sekretesspolicy".